В зоні АТО поранило міліціонерів з Тернопільщини

700 міліціонерів з Тернопільщини побували в зоні АТО від початку спецоперації.

Чотирнадцять за цей час отримали поранення різного ступеню тяжкості. Двоє з них після одужання знову поїхали на Схід, повідомляє 20 хвилин.

– Наразі в зоні АТО перебуває більш, як півтори сотні наших колег, – повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. – Це й оперативники, працівники ДАІ, представники інших служб. 50 чоловік – з батальйону «Тернопіль».

Одна група, як стало нам відомо, дислокується поблизу Лисичанська. Служать наші правоохоронці і на блок-постах біля Попасної та неподалік Щастя. Загалом чотири загони – в гарячих точках.

З чотирнадцяти поранених двоє знову виявили бажання повернутись на Схід і зараз перебувають в зоні АТО. Одного – тяжко пораненого правоохоронця – після лікування та реабілітації перевели на роботу на Київщину. А п’ятеро отримали контузію одночасно.

– Тоді відбувалось бомбування  з мінометів, – розповів т.в.о. начальнка обласної міліції Олександр Богомол. – 10 чоловік перебували в бліндажі. Туди потрапила міна і застрягла між перекриттям. П’ятеро людей отримали контузію. Всі поранені правоохоронці пройшли реабілітацію.

Перша ж поїздка на Схід закінчилась для двох тернопільських правоохоронців – екс-беркутівців –  серйозними пораненнями. Обоє довго лікувались в Харківському медзакладі. В тілі одного з правоохоронців, в якого міна розірвалась під ногами, досі є осколки.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com