Бійців з Тернопільщини кличуть на реабілітацію до Грузії

Логістичний центр допомоги бійцям АТО спільно з Тернопільською обласною радоюі  дружньою країною Грузією та волонтерськими спільнотами м.Тернополя, проводять перший етап реабілітації та відпочинку закордоном для воїнів АТО.

Якщо Ви боєць АТО та отримали поранення у зоні бойових дій і маєте бажання пройти двотижневу безкоштовну реабілітацію у Грузії, то звертайтеся на нашу “гарячу” лінію: (097)2-055-055.

Вимоги:
– наявність закордонного паспорта;
– дозвіл на переліт по медичних показниках.

Є ще кілька вільних місць у групі, яка сформована лише з бійців, котрі є мешканцями Тернопільщини. Дзвінки приймаються до 8:00 год (ранок) 8 травня. Не зволікайте! Перший виїзд запланований на 16 травня.

Як повідомлялось раніше, 24 серпня 2014 року Тернопільська обласна рада підписала з Автономною республікою Аджарія Угоду про співпрацю, у якій поряд із співдіяльністю в культурній, економічній, туристичній сферах передбачено і  гуманітарну місію. Зокрема, була досягнута домовленість про надання можливості тернопільським військовим, які брали участь в АТО,  дітям захисників України пройти медичну та психологічну реабілітацію на курортах Аджарії.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com