Тернополяни простоюють в довжелезних чергах, щоб здати документи на субсидію

Від учора, 5 травня, в управлінні соціальної політики та  ЖЕКах Тернополя розпочали прийом документів на субсидію. Проте тернополяни вже стикнулися із першими проблемами.

Зокрема, пані Міла написала на сайті міської ради, що людям доводиться вистоювати у довжелезних чергах, щоб здати документи.

Мала кількість соціальних інспекторів, які приймають і перевіряють правильність заповнення декларації та заяви, призводить до того, що спрощений процес подання документів перетворюється на декілька годинне очікування в чергах.

Те саме підтвердила “Інфопростору” тернополянка Надія, яка сьогодні з другої спроби після тригодинного очікування таки здала документи на субсидію.

“Коли прийшла вчора у ЖЕК, то черга була така, що стало страшно. Сьогодні прийшла за декілька хвилин перед відкриттям ЖЕКу. Декілька тернополян там вже стояли, за їхніми словами, від 7 години ранку. Після тригодинного очікування мені таки вдалось здати документи. Інспекторів і справді замало, зважаючи на кількість бажаючих отримати субсидію”.

Нагадаємо, на субсидії населенню для оплати житлово-комунальних послуг з державного бюджету виділено 24,5 млрд грн. Надання субсидії запроваджується на 12 місяців, а не опалювальний період, як раніше.

Безимени-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com