Тернопільський депутат знає, чому в області погані дороги

imagesПід час парламентських виборів 2012-го Володимир Бойко здобув упевнену перемогу у 165 виборчому окрузі (Зборівський, Бережанський, Козівський, Підгаєцький, Тернопільський райони, частина Кременецького району та частина міста Тернополя). Сьогодні ж, будучи наймолодшим депутатом в опозиційній фракції «Батьківщина», вже у статусі народного обранця він проводить активну роботу в населених пунктах області.

Ми вирішили поспілкуватись із Володимиром Богдановичем про підсумки його роботи в першому півріччі. Початок інтерв’ю читайте на нашому сайті тут.

– Яку роботу ви проводите в окрузі?

– Я щомісяця працюю у своєму виборчому окрузі. На період, коли проходять сесійні засідання чи засідання комітетів парламенту, на місці залишаються помічники.

За невеликий час встиг об’їхати чималу кількість сіл Зборівщини, Бережанщини, Козівщини, Підгаєччини, Кременеччини та Тернопільського району. Вже встиг зустрітись із великою кількістю земляків та вислухати багато проблем краю.

– І що ж сьогодні найбільше турбує жителів Тернопілля?

– Передусім, жителі нашої області – добре знані своєю політичною свідомістю. Тому серед перших запитань завжди є саме подальша доля України.

Громадяни не задоволені діючою владою, яка просто перетворилась на авторитарний режим. Продовжуються нападки на українську мову, нашу рідну історію, культуру. А своїми псевдореформами команда Януковича-Азарова перетворює на рабів, знецінюючи гривню, збільшуючи безробіття, ліквідовуючи навчальні та лікувальні заклади.

До речі, мене вразила єдність громад Зборівського району, які разом взялись захищати дільничні лікарні в Озерній та Малашівцях. Я отримав звернення від жителів із усіх навколишніх сіл. Разом із сільськими громадами, Зборівською районною радою ми домоглися збереження цих двох лікувальних закладів.

Також ця ситуація показала користь від тісної співпраці між представником округу в парламенті та місцевими жителями. На Зборівщині така співпраця ведеться через мого помічника-консультанта, голову районної партійної організації Михайла Піня.

Так само, як і на Бережанщині, де моїм помічником є також керівник «Батьківщини» Василь Калинюк. В інших районах наразі є лише консультанти на громадських засадах, але в перспективі і там працюватимуть повноцінні приймальні.

– А як же проблеми із дорогами?

– Автошляхи в області перебувають в жахливому стані. Причому, якщо раніше серйозні проблеми були із сільськими дорогами, то зараз це стосується і доріг державного значення, які сполучають обласний центр із Бережанами та Зборовом.

Незадовільна якість і районних автошляхів. Наприклад, дорога від Вишнівця до Нового Олексинця, що в напрямку Залозець та до Почаєва через село Ридомиль. Там і дороги як такої немає.

Коли ще працював під час передвиборної кампанії, особисто побачив фактично кожну дорогу в окрузі. Фактично неможливо дістатись до Бокова та Шумлян на Підгаєччині, Слов’ятина Бережанського району, де я побував зовсім недавно.

Хотілося б бачити хорошу дорогу і до Тростянця, через Осташівці, в Стриганцях, до Малої і Великої Плавучі, Крутнева. Вкрай необхідна об’їзна дорога навколо Бережан. Навіть під самим Тернополем, наприклад, у Великах Бірках, Дичкові, Козівці, Застав’ї, Скоморохах дорога – далеко не найкращої якості. Часто повністю нікудишні ділянки, які зовсім недавно ремонтувались.

Впродовж півроку я вже неодноразово звертався до керівництва Кабміну, облдержадміністрації з приводу проведення негайних ремонтних робіт. В деяких випадках лише полатали ямки. Ось це і все, на що спромоглось керівництво держави. Мабуть, вони вважають, що добра дорога може вести лише до «Межигір’я».

Далі буде…

2 коммент. к Тернопільський депутат знає, чому в області погані дороги

  1. […] Ми вирішили поспілкуватись із Володимиром Богдановичем про підсумки його роботи в першому півріччі. Початок інтерв’ю читайте на нашому сайті тут. […]

  2. […] Ми вирішили поспілкуватись із Володимиром Богдановичем про підсумки його роботи в першому півріччі. Початок інтерв’ю читайте на нашому сайті тут. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com