«Шмон» у маршрутках: Надал задоволений, а пасажири? Фото

У Тернополі підвели підсумки місячника контролю за роботою громадського транспорту, пише сайт Тернопільської міської ради.

Так, з 5 червня по 5 липня, згідно розпорядження міського голови Сергія Надала, у Тернополі відбувалась комплексна перевірка громадського транспорту. За результатами перевірок правил та якості надання послуг пасажирського громадського транспорту, комісією здійснено 1028 перевірок міських автобусів і тролейбусів.

«В ході перевірки було виявлено – 63 випадки невидачі водієм квитків, 2 водіїв курили у салоні, 10 розмовляли по мобільному телефону, 54 водії працювали без спеціальної уніформи і одне порушення при перевезенні пільговиків. Також на інформаційно-довідкову службу Тернопільської міської ради 1580 надійшло 53 скарги на роботу громадського транспорту, – відзначає Ігор Мединський, начальник управління транспорту, комунікацій і зв’язку Тернопільської міської ради. – Також складено 116 актів з приводу санітарно-технічного стану транспортних засобів – погана обшивка сидінь та пошарпане покриття підлоги».

За результатами перевірок, усунено від роботи 6 водіїв, винесено догани 31 водію та винесено попереджень та проведено додатковий інструктаж 103 кермувальникам громадського транспорту.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зауважив, що загалом роботою комісії задоволений, і надалі проводитимуться заходи щодо покращення функціонування громадського транспорту у Тернополі.

«Я особисто перевірив сьогодні роботу трьох маршрутних автобусів у Тернополі, – сказав Сергій Надал. – Пасажири були з квитками, при чому ніхто не скаржився на роботу водія. Зауважу, що систематична робота щодо покращення функціонування громадського транспорту у Тернополі триватиме і ми плануємо зокрема до кінця року обладнати автоматизованою системою оголошення зупинок усі маршрутки та тролейбуси міста».

***

Не знаю, у якій такій чарівній маршрутці із ввічливим і законослухняним водієм їхав наш мер, але мені ще ні разу не доводилося бачити «обілечиними» усіх пасажирів. І те, що складено більше 100 протоколів щодо неналежного технічного стану маршруток – це добре, ми їх вам вже показували, але мало віриться, що пошарпані сидіння та підлога у них враз оновиться. Тут лише чарівна паличка допоможе…

IMG_2196 копия

Ось такі “відремонтовані” маршрутки їздять Тернополем

IMG_2205 копия

“Краса” що зверху…

IMG_2201 копия

… що знизу

 

1 коммент. к «Шмон» у маршрутках: Надал задоволений, а пасажири? Фото

  1. olya сказав:

    А у нас працює влада так ; рот на замок ,контроль на листок ,гроші в карман, а для людей обман

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com