Міська рада «подарувала» тернопільським діткам ще одну … пивну палатку. Фото

«Інфопростір» вже писав про те, як тернопільських діток забавляють на Театральному майдані у пивних палатках.

Нагадаємо, ще три тижні тому міський голова Сергій Надал на зауваження журналістів про те, що на головній площі міста підприємець використовує палатку для надання дитячих розваг, яка нагадує, скоріше, пивний лоток, пообіцяв якнайшвидше розібратися із цією ситуацією.

Проте дні йдуть, а палатка із написом, який асоціюється не з дитячим святом, а із маркою хмільного напою, і досі красується на головній площі міста.

Але не тільки на Театральному майдані таким чином заманюють діток погратися: така ж палатка знаходиться у парку «Топільче».

То ж нам цікаво: чи то Сергій Віталійович забув про свою обіцянку, захопившись підготовкою до водно-моторного чемпіонату, чи то передумав і вирішив, що нічого поганого у цьому немає, але факт залишається фактом: очевидно, для міського голови, як і для підприємців, які додумалися використовувати такий «шалаш», дитячі розваги нерозривно пов’язані із «міцненьким».

Як місцева влада «дбає» про тернопільських діток – висновок очевидний…

Ось така палатка на Театральному майдані заманює тернопільських діток погратися на атракціонах

Така ж є і у парку “Топільче”

 

2 коммент. к Міська рада «подарувала» тернопільським діткам ще одну … пивну палатку. Фото

  1. […] про тернопільських дітей: то пропонує їм розважатись у пивних палатках, то погратись в калабанях на дитячих майданчиках. Але […]

  2. […] і «Меткий бросок» – назви явно не українські. Видно, пивних палаток у мерії стало замало, тож там взялися і за мовну […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com