Як міська рада наживається на тернопільських дітках. Фото

Міська рада знову образила тернопільських діток.

Ми вже писали про те, як місцева влада дбає про тернопільських дітей: то пропонує їм розважатись у пивних палатках, то погратись в калабанях на дитячих майданчиках. Але цього, вочевидь, виявилось замало.

Так, у одній із соцмереж у групі «Від Тарнополя до Тернополя» розмістили для порівняння два фото, нещодавно встановленої у парку Т.Шевченка, конструкції «Корабель»: на одному зображено план майбутньої споруди, на іншому – що в результаті отримали.

І як помітили тернополяни, очікування і реальність – відчутно різняться. А якщо взяти до уваги той факт, що на будівництво цього комплексу, як говорили у відомстві, мали витратити півмільйона гривень, то логічно запитати, чому конструкція недобудована. Відповідь на це запитання можна лише здогадуватись: чи то грошей не вистачило, чи їх просто нахабно вкрали.

Один із мешканців нашого міста висловив думку, що комплекс на 500 тисяч просто «не тягне», а тернополянка, яка часто відпочиває у цьому парку, обурена кінцевим результатом, адже, як наголошує вона, діткам незручно гратися на цих гірках через їхню погану поверхню.

Нагадаємо, конструкцію «Корабель» розмістили на місці всім знаної гірки «Ракета». Міська влада декларувала суму, заплановану на облаштування дитячого майданчика, у розмірі 500 тисяч гривень.

Що ж, мабуть, у мерії вважають, що «попіаритись» на водно-моторному чемпіонаті (розмови і підготовка до якого не вщухають вже декілька місяців) куди краще, ніж подбати про відпочинок для найменших тернополян. У підсумку так і хочеться сказати: «Це – Тернопіль, крихітко»…

npSkqm9rx_E

Ось так мав би виглядати комплекс “Корабель”…

1FVcn8qAnmQ

… а таким його зробили…

 

2 коммент. к Як міська рада наживається на тернопільських дітках. Фото

  1. Богдан сказав:

    Майдачик в парку Шевченка не можна залишати у такому вигляді, до якого його довели , проводячи реконструкцію. Бо це взірець бездарності та корупції. Гірку “Ракета” потрібно відремонтувати і встановити по новому. Повірте такої гіки ви не знайдете ні водному місті світу. А цього металевого моряка треба кудись перенести. або щось з ним зробити таке, щоб він набув менш дибільного вигляду.

  2. Вовка сказав:

    майданчитк таким зробили, як і планували. фото зроблене з іншого ракурсу, тому не все видно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com